Home / Actualitate / Concert de Crăciun „Rădăcini” (spectacol susținut de Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii”, Chișinău), vineri pe Esplanada Casei de Cultură Suceava

Concert de Crăciun „Rădăcini” (spectacol susținut de Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii”, Chișinău), vineri pe Esplanada Casei de Cultură Suceava

Vineri 22 decembrie 2017, începând cu ora 18:30 pe Esplanada Casei de Cultură va avea loc Concertul de Crăciun „Rădăcini” (spectacol susținut de Ansamblul Etnofolcloric „Plăieși”, Chișinău). Membrii Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii au facut un anunt pe pagina oficială de facebook :

„Prieteni, vă așteptăm cu mult drag vineri, 22 decembrie, ora 18:30 la Suceava, pe platoul Casei de Cultură în cadrul concertului „Rădăcini”. V-am pregătit un recital divers, colinde și cantece din lirica de dragoste cântate în grup.
P.S. Ne vedem la concert! ”

Festivalul de datini și obiceiuri de Anul Nou „După datina străbună”, la Suceava, în a treia zi de Crăciun.

Marți 27 decembrie 2017, în a treia zi de Crăciun, va avea loc Festivalul Internaţional de Datini şi Obiceiuri de Anul Nou „După datina străbună” (parada măştilor, obiceiuri de Anul Nou). Ca în fiecare an, manifestarea va debuta la ora 11.00, cu parada măștilor și a costumelor, care se va desfășura pe traseul Stadionul Areni – Esplanada Casei de Cultură din Suceava.

După parada va urma “Spectacolul de datini şi obiceiuri de Anul Nou”, care va începe la ora 13.00. Pe esplanada Casei de Cultură vor evolua pe rând formaţii de copii şi adulţi din localităţile sucevene.
Revelion 2018

La data de 31 decembrie 2017, începând cu ora 20:00, în parcarea lulius Mall Suceava va avea loc Revelion 2018.

 

Publicitate

Publicitate
bucovrad

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *