Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

Suceava

La data de 20.12.2017, ora 09.08, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Calea Obcinelor din localitate, autoturismul cu număr provizoriu de înmatriculare condus de un tânăr de 25 de ani din comuna Verești. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 15.05.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Șcheia

La data de 20.12.2017, ora 05.45, o patrulă din cadrul Poliției comunale Șcheia a oprit pentru control pe str. Humorului din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani din Suceava.Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Liteni

La data de 20.12.2017, ora 19.05, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Liteni, a oprit pentru control pe DJ 208A, din localitate, autoturismul condus de un localnic de 40 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Mitocu Dragomirnei

La data de 20.12.2017, ora 19.40, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, a oprit pentru control pe DJ 208D, din comuna Mitocu Dragomirnei, autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani din comuna Verești. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
celilad

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *