Home / Actualitate / Peste 100 de autovehicule controlate, 6 permise de conducere reținute în cadrul unei acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră desfăşurată de poliţiştii din Suceava şi Salcea

Peste 100 de autovehicule controlate, 6 permise de conducere reținute în cadrul unei acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră desfăşurată de poliţiştii din Suceava şi Salcea

La data de 19.12.2017, Poliţia municipiului Suceava în cooperare cu Poliția orașului Salcea, a organizat o acțiune pe raza orașului Salcea pe linia prevenirii şi combaterii faptelor penale şi contravenţionale la regimul circulației rutiere. Au fost controlate 110 autovehicule. În cadrul acţiunii au fost testţi cu aparatul etilotes 18  conducători auto şi au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 9.770 lei. Totodată, au fost reţinute 6 permise de conducere.

Exemple:

La 19.12.2017, ora 11.37,  un bărbat de 27 de ani din oraşul Salcea, a fost depistat de polițiști pe DN 29, în localitatea de domiciliu, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 114 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi s-a reţinut permisul de conducere.

La 19.12.2017, ora 11.04, un bărbat de 27 de ani din județul Botoşani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Dumbrăveni  și a efectuat manevra de depăşire în zona de acţiune a indicatorului „Depăşirea Interzisă”. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi s-a reţinut permisul de conducere.

Publicitate

Publicitate
udesteana

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *