Home / Actualitate / Foto: Polițiștii locali suceveni au împărțit cadouri copiilor nevoiași de la Centrul Social „Sfânta Vineri”

Foto: Polițiștii locali suceveni au împărțit cadouri copiilor nevoiași de la Centrul Social „Sfânta Vineri”

Ca în fiecare an, și de această dată, polițiștii locali suceveni s-au mobilizat și au organizat „misiuni speciale” care au avut drept scop oferirea de daruri pentru 24 de copii nevoiași de la Centrul Social „Sfânta Vineri” din Municipiul Suceava. Moș Crăciun nu îi uită niciodată pe copiii cuminți pe care îi iubește atât de mult. Sunt gesturi venite din suflet și acțiuni menite să aline suferința unor copii fără posibilități, așa cum a declarat și Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Liviu Manoliu.

„Este o acțiune caritabilă care vine în urma unei inițiative a Poliției Locale din toate compartimentele funcționale și ne-am gândit că aceasta ar fi cea mai bună perioadă, pentru că majoritatea dintre noi suntem părinți și știm foarte bine ceea ce își doresc copiii. Nu întâmplător am ales această locație, pentru că noi avem un protocol de colaborare cu Asociația Lumină Lină. Știam de prezența acestor copii și atunci ne-am gândit ce bine ar fi să le facem o bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Copiii provin din familii cu o situație financiară precară, de aceea ne-am gândit că oferindu-le daruri, nu facem altceva decât să le redeschidem lumina, să le oferim o bucurie. Inițiativa noastră va continua și în perioada care urmează, încercând să facem surprize și la alți copii. Închei prin a le ura tututor copiilor și sucevenilor Sărbători liniștite și binecuvântate!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Liviu Manoliu.

Pentru copii de la Centru Social, ziua de joi a avut o semnificație aparte. Au primit cadourile, dar nu înainte de a-i colinda pe polițiștii locali suceveni. Purtătorul de cuvânt Liviu Manoliu, a precizat că 115 polițiști locali au adunat fonduri, iar după ce au cumpărat cadourile, au mai rămas bani și astfel i-au oferit ca donație pentru acești micuți pentru o masă caldă de Crăciun. Pentru copii nevoiași, orice dar primit, este o bucurie. În jurul meselor, minorii parcă așteptau o minune de Crăciun. Emoțiile au fost de nedescris.

Foto

Publicitate

Publicitate
cor-vas

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *