Home / Actualitate / Accidente rutiere cercetate de polițiști

Accidente rutiere cercetate de polițiști

Gura Humorului 

La data de 21.12.2017, în jurul orei 15.22, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a oprit pentru control pe B-dul Bucovina, din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 32 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 11.12.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Mălini 

La data de 21.12.2017, ora 19.51, Secţia 7 Poliţie Rurală Mălini a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe o stradă din localitate, a avut loc o tamponare între două autovehicule, iar unul dintre conducători auto este sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 21.12.2017, ora 19.30, în timp ce conducea autoturismul pe str. Butnărenilor din comuna Mălini, un localnic de 22 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată pe partea dreaptă a drumului public. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat tânărului de 22 de ani să se supună testului cu aparatul alcooltest însă acesta nu a putut efectua testarea, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 22 de ani figurează cu permis de conducere suspendat pentru perioada 18.11.2017-15.02.2018. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava 

La data de 22.12.2017, ora 00.05, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U, 112” despre faptul că, pe strada Avântului, din municipiul Suceava s-a produs o tamponare, iar conducătorul auto vinovat pare sub influența alcoolului. Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat un autoturism înmatriculat în străinătate și pe conducătorul auto vinovat de producerea tamponării, un localnic de 33 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate
italbog

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *