Home / Actualitate / Peste 250 de polițiști au fost la datorie zilnic pentru siguranța cetățenilor pe perioada minivacanței de Crăciun

Peste 250 de polițiști au fost la datorie zilnic pentru siguranța cetățenilor pe perioada minivacanței de Crăciun

Zilnic, în perioada 23.12.-26.12.2017, peste 250 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, arme, explozivi, substanţe periculoase au acţionat la nivelul întregului judeţ pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, dar şi pentru a asigura o intervenţie promptă la orice eveniment.

Peste 50 de poliţişti rutieri au fost prezenţi în fiecare zi pe drumurile naţionale, europene şi judeţene şi au desfăşurat acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive sau pe fondul consumului de alcool. În cadrul acţiunilor au fost reţinute 69 de permise de conducere, dintre care 15 pentru consum de băuturi alcoolice, 17 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 37 pentru depăşiri neregulamentare şi alte abateri. De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare, dintre care 1 pentru lipsa anvelopelor de iarnă.

Poliţiştii de ordine publică au intervenit în această perioadă la 381 de evenimente, fiind constatate peste 40 de infracţiuni. 19 infractori au fost prinşi în flagrant, faţă de 3 persoane fiind dispuse măsuri preventive privative de libertate. De asemenea, a fost depistată o persoană urmărită la nivel naţional.
Pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi sancţionarea celor care au comis abateri au fost aplicate 484 amenzi contravenţionale. Cele mai multe – 379 – au fost aplicate la regimul rutier. Alte 66 de sancţiuni au fost aplicate pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 220.000 lei.

De asemenea, au fost confiscate şi indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 7600 lei.

Şi în perioada următoare poliţiştii vor fi la datorie pentru siguranţa dumneavoastră!
 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *