Home / Actualitate / Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră desfăşurată de poliţiştii din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc

Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră desfăşurată de poliţiştii din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc

În perioada 23.12.-27.12.2017, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, zilnic, acțiuni pe raza de competență pentru asigurarea ordinii publice și siguranței rutiere, pe perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Au fost verificate 134 autovehicule, fiind legitimate 123 persoane. 124 conducători auto au fost testați alcoolscopic, fiind constatate 10 infracțiuni constatate. De asemenea, s-au aplicat 58 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 35.030 lei.

În perioada 25.12.-26.12.2017, Poliția Orașului Gura Humorului, a organizat o acțiune pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost verificate 72 autovehicule, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 3.495 lei. De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere, alte 2 certificate de înmatriculare fiind retrase .

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *