Home / Actualitate / PESTE 180 DE SANCŢIUNI CONTRAVENŢIONALE APLICATE DE POLIŢIŞTI ÎN CADRUL UNEI ACŢIUNI PENTRU PREVENIREA ŞI COMBATEREA EVENIMENTELOR RUTIERE GENERATE DE VITEZA EXCESIVĂ

PESTE 180 DE SANCŢIUNI CONTRAVENŢIONALE APLICATE DE POLIŢIŞTI ÎN CADRUL UNEI ACŢIUNI PENTRU PREVENIREA ŞI COMBATEREA EVENIMENTELOR RUTIERE GENERATE DE VITEZA EXCESIVĂ

În perioada 23.12 – 26.12.2017, poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au acţionat pe drumurile naţionale, europene şi judeţene pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Au fost organizate acţiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză.

În total, în cadrul acţiunii, au fost aplicate 187 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 76.125 lei.

Cele mai multe sancţiuni, 131, au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 17 permise de conducere, dintre care 12 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 5 pentru alte abateri.

În cadrul acţiunilor, au fost retrase şi 2 certificate de înmatriculare pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice, lipsă R.C.A sau aplicarea de folii neomologate.

Exemple:

La 26.12.2017, un bărbat din județul Iași, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza satului Roșiori, cu viteza de 115 km/h, pe un sector de drum cu limită de 60 km/h.

La 26.12.2017, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza localitatea Băişeşti, cu viteza de 103 km/h, în localitate.

Astfel de acţiuni cu efective sporite vor fi organizate şi în continuare pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe şoselele judeţului.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *