Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Câmpulung Moldovenesc

La data de 28.12.2017, în jurul orei 17.25, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei, din municipiul C-lung Moldovenesc, un tânăr de 26 de ani, din comuna Stulpicani, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, care circula în fața sa, iar după ce s-a reîncadrat pe banda sa de circulație, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o localnică de 26 ani, care a ieșit din parcarea unui magazin și a pătruns pe str. Calea Bucovinei, fără să acorde prioritate de trecere și fără să se asigure corespunzător. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 26 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Siret

La data de 28.12.2017, ora 20.19, în timp ce conducea autoturismul pe str. Parcului din orașul Siret, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind din beton, un localnic de 41 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp pentru iluminatul public stradal, pe care l-a dărâmat. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui bărbat de 62 de ani, din comuna Bălcăuți, pasager în autoturism. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă,, și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Suceava

La data de 28.12.2017, ora 17.30, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul 1 Mai, din municipiul Suceava, pe fondul vitezei neadaptate, un localnic de 21 de ani, a intrat în coliziune față spate cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 63 de ani, din localitate, după care, a trecut pe banda a II-a de circulație, intrând în coliziune față spate, cu autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani, tot din localitate, care staționa în coloană la culoarea roșie a semaforului electric, ricoșând apoi în autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani, din comuna Șcheia, care staționa pe banda I a aceluiași sens de deplasare, la culoarea roșie a semaforului electric. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani, a fost proiectat în autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava, care staționa în fața sa și care, a fost proiectat la rândul lui în autoturismul condus de un localnic de 60 de ani, care staționa la culoarea roșie a semaforului electric.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 21 de ani, vinovat de producerea evenimentului, a altor doi conducători auto, respectiv cel de 36 de ani și cel de 27 de ani, ambii localnici, precum și a unei femei de 34 ani, localnică, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 36 ani.
Conducătorii auto implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Vadu Moldovei 

La data de 28.12.2017, în jurul orei 23.40, în timp ce conducea autoturismul pe DC 9, din comuna Vadu Moldovei, un localnic de 24 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard și un stâlp electric, pe care l-a rupt.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă,, și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 15.06.2018, ora 07.52, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Sofia Vicoveanca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.