Home / Actualitate / Incendiu puternic în localitatea Vama. Casă distrusă de flăcări.

Incendiu puternic în localitatea Vama. Casă distrusă de flăcări.

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu trei lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vama, au intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din comuna Vama.
La sosirea echipajelor, ardeau casa de locuit și anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la două gospodării învecinate.
Au ars casa de locuit și bunuri din interior pe 60 de metri pătrați, o magazie corp comun cu casa pe aproximativ 25 metri pătrați, precum și o altă construcție corp comun, formată dintr-o bucătărie de vară, o șură și un adăpost de animale, pe o suprafață totală de aproximativ 125 metri pătrați. S-au degradat pereții casei de locuit și învelitorile construcțiilor.
Trei persoane (o femeie, un bărbat și un copil), care se aflau în bucătăria de vară, în momentul izbucnirii incendiului, au suferit arsuri de diferite grade. Ulterior, cei trei au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.
Incendiul a izbucnit în șură, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
5 ore s-au luptat pompierii pentru a stinge flăcările uriașe. Din fericire, pompierii au salvat cele două gospodării învecinate.

Galerie foto

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Opt dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

La 21.04.2018, ora 08.10, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliție Rurală Pojorâta, a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *