Home / Actualitate / Accidente rutiere cercetate de polițiști

Accidente rutiere cercetate de polițiști

Gura Humorului 

La data de 03.01.2018, în jurul orei 10.05, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Mihail Kogălniceanu, din orașul Gura Humorului, un bărbat de 31 de ani, din comuna Valea Moldovei, a efectuat virajul la stânga cu intenţia de a pătrunde într-o parcare, moment în care, a surprins şi accidentat uşor un localnic de 76 de ani care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure corespunzător.Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton și negativ pentru conducătorul auto, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Marginea 

La data de 03.01.2018, ora 10.05, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Marginea, un localnic de 37 de ani, a surprins şi accidentat ușor un bărbat de 44 de ani, din comuna Horodnic de Jos, care, în calitate de pieton, se deplasa în mod neregulamentar pe partea dreaptă a părții carosabile şi care, a schimbat direcția de mers fără să se asigure și a pătruns pe direcția de deplasare a autoturismului. Din accident a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton și negativ pentru conducătorul auto, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Volovăț 

La data de 03.01.2018, în jurul orei 17.13, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209K pe raza comunei Volovăţ, o localnică de 22 de ani, a surprins şi accidentat uşor un bărbat de 74 de ani, din aceeași localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile, fără să se asigure corespunzător.  Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, la spital, conducătoarei auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Șerbăuți 

La data de 03.01.2018, ora 18.38, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D, în localitatea Șerbăuți, unlocalnic de 44 de ani, a surprins şi accidentat un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe mijlocul drumului. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Dorna Arini

La data de 03.01.2017, ora 18.28, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 17B din comuna Dorna Arini, un tânăr de 19 ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Vatra Dornei. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorilor auto, a unui tânăr de 18 ani din comuna Dorna Arini, pasager în autoturismul condus de tânărul de 19 ani, și a unei femei de 43 de ani, din municipiul Vatra Dornei, pasageră în celălalt autoturism , care au fost transportați cu ambulanţa la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale. Conducătorul auto de 46 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și celuilalt conducător auto de 19 ani, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Bădeuți 

La data de 03.01.2018, în jurul orei 17.20, în timp ce conducea autoturismul din direcția Bădeuți către orașul Milișăuți, un tânăr de 23 de ani, din comuna Iaslovăț, nu a păstrat o distanță suficiență față de autoturismul care circula în fața sa, iar pentru a evita impactul, a virat la stânga şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde, a acroșat autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 22 de ani, a unei tinere de 25 de ani și a unei minore de 15 ani, ambele din comuna Iaslovăț, pasagere în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava 

La data de 03.01.2018, ora 20.54, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, un tânăr de 23 ani, din județul Mehedinţi, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un localnic de 39 ani. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 18 ani, din județul Timiș, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, aceasta refuzând internarea. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 15.06.2018, ora 07.52, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Sofia Vicoveanca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.