Home / Actualitate / PESTE 240 DE SANCŢIUNI CONTRAVENŢIONALE APLICATE DE POLIŢIŞTI ÎN CADRUL UNEI ACŢIUNI PENTRU PREVENIREA ŞI COMBATEREA EVENIMENTELOR RUTIERE GENERATE DE VITEZA EXCESIVĂ

PESTE 240 DE SANCŢIUNI CONTRAVENŢIONALE APLICATE DE POLIŢIŞTI ÎN CADRUL UNEI ACŢIUNI PENTRU PREVENIREA ŞI COMBATEREA EVENIMENTELOR RUTIERE GENERATE DE VITEZA EXCESIVĂ

În perioada 30.12.2017 – 02.01.2018, poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au acţionat pe drumurile naţionale, europene şi judeţene pentru prevenirea evenimentelor rutiere.
Au fost organizate acţiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză.

În total, în cadrul acţiunii, au fost aplicate 243 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 114.262 lei şi au fost constatate 3 infracţiuni.
Au fost reţinute 16 permise de conducere, dintre care 11 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 5 pentru alte abateri.
În cadrul acţiunilor, au fost retrase şi 3 certificate de înmatriculare pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice, lipsă R.C.A sau aplicarea de folii neomologate.

Exemple:

La 30.12.2017, un tânăr de 27 de ani din comuna Frumosu, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Ilișești, cu viteza de 124 km/h.

La 31.12.2017, un bărbat de 34 de ani din județul Ilfov, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în localitatea Dărmănești cu viteza de 106 km/h.

Astfel de acţiuni cu efective sporite vor fi organizate şi în continuare pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe şoselele judeţului.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *