Home / Actualitate / Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră în zona Milişăuţi – Solca – Cajvana. Au fost aplicate 12 sancţiuni contravenționale în valoare totală de 4.350 lei

Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră în zona Milişăuţi – Solca – Cajvana. Au fost aplicate 12 sancţiuni contravenționale în valoare totală de 4.350 lei

La data de 06.01.2018 s-a desfășurat o acțiune în sistem integrat pentru prevenirea accidentelor rutiere, combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului pe teritoriul de competență al polițiilor orășenești Milișăuți, Solca Și Cajvana.
În cadrul acţiunii au fost constatate 2 infracțiuni, conducere fără permis și conducere auto neînmatriculat. Au fost aplicate 12 sancţiuni contravenționale în valoare totală de 4.350 lei. Au fost verificate 43 de autotvehicule şi au fost legitimate 65 de persoane, fiind testaţi cu aparatul etilotest 24 de şoferi.

De asemenea, au fost efectuate controale în 5 localuri publice.

Exemplu:
La 06.01.2018, la ora 20.34, un echipaj din cadrul Poliției Oraș Milișăuți a oprit pentru control pe DJ 178 D , în orașul Cajvana, un moped condus de un tânăr de 27 de ani din Orașul Cajvana, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar mopedul pe care îl conducea nu era înmatriculat sau înregistrat.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 15.06.2018, ora 07.52, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Sofia Vicoveanca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.