Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 05.01.2018, orele 15:00, o patrulă din cadrul Postului de Poliție Udești – Secția 2 Poliție Rurală Ipotești, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza satului Ipotești, pe DJ208 A, a oprit regulamentar pentru control autoturismul condus de un tânăr de 25 ani din sat Ipotești, comuna Ipotești. Solicitându-i-se documentele sale şi ale autoturismului, conducătorul auto a declarat verbal că nu are la el documentele autoturismului. S-a procedat la verificarea în baza de date a autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculate este expirată din data de 01.01.2018.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, cercetările fiind continuate de Postul de Poliţie Udeşti.

Rîșca

La data de 06.01.2018, ora 00 :57, polițiștii din cadrul S.P.R. 1 Vadu Moldovei, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza com. Rîșca, au efectuat semnale regulamentare de oprire pentru un autoturism ce se deplasa din direcția Rîșca spre Bogdănești, pe drumul județean DJ155A. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 21 ani din sat/com Bogdănești, care a declarat verbal că nu are asupra sa documentele și nici nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 15.06.2018, ora 07.52, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Sofia Vicoveanca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.