Home / Actualitate / Joaca copiilor cu focul a provocat un incendiu la o gospodărie din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni

Joaca copiilor cu focul a provocat un incendiu la o gospodărie din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni, au intervenit sâmbătă 06 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni. La sosirea echipajelor, ardeau mai mulți baloți de paie (rotunzi), dispuși pe o lungime de circa 20 de metri, de-a lungul unui gard, în grădina gospodăriei, și care puneau în pericol casa de locuit și construcțiile anexe.

Au ars aproximativ 14 tone de fân și s-au degradat alte 14 tone de fân și circa 20 de metri liniari din gardul de tablă. În incendiu au pierit doi câini, care erau legați în apropierea baloților de fân. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost jocul copiilor cu focul.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:52, iar pompierii au salvat casa de locuit, anexele gospodărești și circa 20 de tone de fân.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *