Home / Actualitate / O lumânare uitată aprinsă, cauza unui incendiu produs în localitatea Climăuți

O lumânare uitată aprinsă, cauza unui incendiu produs în localitatea Climăuți

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mușenița, au intervenit vineri 05 ianuarie a.c.,  17.36 ora anunțării la 112, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Climăuți, comuna Mușenița.

La sosirea echipajelor, ardeau bucătăria de vară și anexele gospodărești, construcții înglobate într-un corp comun, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o gospodărie învecinată. Au ars aproximativ 30 de metri pătrați din astereala acoperișului și 20 de metri pătrați din planșeul bucătăriei de vară, o ușă și două ferestre din lemn, aparate electrocasnice, obiecte de mobilier, documente personale și alte bunuri materiale. S-au degradat aproximativ 40 de metri pătrați din acoperișul corpului comun, pereții casei de locuit pe 40 de metri pătrați și un aragaz.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în bucătăria de vară, din cauza unei lumânări, lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Focul a fost lichidat la ora 19:25, iar pompierii au salvat casa proprietarului și locuința învecinată.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 15.06.2018, ora 07.52, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Sofia Vicoveanca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.