Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Cornu Luncii 

La data de 07.01.2018, în jurul orei 19.15, în timp ce conducea atelajul hipo, pe DN 2E, în afara localității Cornu Luncii, fără a fi echipat corespunzător pentru circulația pe timp de noapte și pe un sector de drum unde accesul atelajelor hipo este interzis, un bărbat de 44 de ani, din comuna Horodniceni, a fost acroșat de autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 18 ani, din comuna Cornu Luncii, care se deplasa în aceeași direcție. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unui minor de 10 ani din comuna Horodniceni, pasager în atelajul hipo.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Câmpulung Moldovenesc 

La data de 07.01.2018, în jurul orei 22.40, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un localnic de 33 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune laterală cu un stâlp și gardul unui imobil, după care, s-a răsturnat.
În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, precum şi a trei localnici de 28, 35 și 40 de ani, pasageri în autoturism. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Condamnare de 2 ani și 6 luni cu suspendare sub supraveghere pentru fosta șefa a Secției de Oncologie

Fosta șefă a Secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava a fost condamnată joi, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.