Home / Actualitate / Autoturism Mitsubishi confiscat în P.T.F. Siret pentru trafic cu țigări

Autoturism Mitsubishi confiscat în P.T.F. Siret pentru trafic cu țigări

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F.Siret- I.T.P.F. Sighetu Marmației, au descoperit ascunse într-un spațiu special amenajat prin modificarea caroserie unui autoturism, condus de un cetățean ucrainean, 340 pachete de țigări, de proveniență ucraineană. Autoturismul marca Mitsubishi în valoare de 9.200 lei, a fost ridicat în vederera confiscării deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.
În dimineața zilei de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Mycola L., în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca Mitsubishi.  În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat prin modificarea caroseriei sub bancheta din spate, cantitatea de 340 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. Ţigările în valoare de 425 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei. Totodată, autoturismul marca Mitsubischi în valoare de 9.200 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Galerie foto

 

Publicitate

Publicitate
savcomangajeaza

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Măsuri de ordine publică adoptate de jandarmi în perioada 22 – 24 iunie

În perioada 22 – 24 iunie a.c., 80 de jandarmi alături de polițiști, pompieri și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.