Home / Actualitate / Creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prioritatea polițiștilor

Creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prioritatea polițiștilor

La data de 10.01.2018, Biroul Ordine Publică și Secția de Poliție Burdujeni din cadrul Poliției Municipiului Suceava au organizat o acțiune în zona Pieței Centrale din municipiu și în proximitatea acesteia pe linia prevenirii și combaterii actelor de comerţ stradal neautorizat și asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
În cadrul acţiunii au fost verificate 58 societăţi comerciale, au fost legitimate 71 de persoane şi controlate 12 bagaje.
În acest context, s-au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare 1.900 lei.

De asemenea, la 10.01.2018, Polițiile Orășenești Solca, Cajvana și Milișăuți au organizat o acțiune în sistem integrat pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit și încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice pe teritoriul de competență. În cadrul acţiunii au fost controlate 34 societăți comerciale şi au fost legitimate 136 persoane. De asemenea 102 autovehicule au fost verificate şi au fost testaţi alcoolscopic 43 conducători.

S-au aplicat 35 sancţiuni contravenționale aplicate, în valoare totală de 13.620 lei, au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare şi au fost confiscate bunuri în valoare de 1.485 lei, constând în articole de încălțăminte și textile.

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.