Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dorna Arini

La 11.01.2018, ora 09.00, în timp ce acționa pe DN 17B, pe raza comunei Dorna Arini, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, însă, conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 10 km, fiind ulterior oprit. Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 23 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată din 04.01.2018.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 11.01.2018, ora 17.35, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control, pe strada Calea Obcinilor din localitate, autoturismul condus de un localnic de 41 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 12.01.2018, ora 02.55, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control, pe strada Ana Ipătescu din localitate, autoturismul condus de un localnic de 42 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.