Home / Actualitate / Accidente rutiere cercetate de poliţişti

Accidente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 12.01.2018, în jurul orei 19.35, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Prefect Gavril Tudoraş din municipiul Suceava, un tânăr de 19 ani, din comuna Şcheia, a surprins şi accidentat pe o minoră de 14 ani, din localitate, angajată în traversarea neregulamentară a străzii. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Sadova

La data de 12.01.2018, în jurul orei 22.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza comunei Sadova, după ce a trecut de pasajul CFR Sadova, la o distanță de circa 500 m de aceasta, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Suceava, a observat pe carosabil, niște fragmente din lemn, pe care a încercat să le evite, timp în care, în încercarea de a efectua această manevră, a lovit şi pe un tânăr de 24 de ani din județul Botoșani, aflat întins pe carosabil, din motive ce urmează a fi stabilite în cadrul anchetei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Autoturismul implicat în eveniment a fost indisponibilizat pentru verificări și expertize de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 12.01.2018, ora 22.10, în timp ce conducea autoturismul pe str. Cernăuți din municipiul Suceava, din cauza neadaptării vitezei, un localnic de 19 ani, a derapat și a pierdut controlul asupra direcției de mers, ocazie cu care, a acroșat un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

La data de 13.01.2018, în jurul orei 07.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe strada Humorului din comuna Șcheia, pe un sector de drum cu circulația în sens unic, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Suceava, nu a adaptat viteza și nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune față spate cu autoutilitara condusă de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, pe care a proiectat-o în gardul unei societăți comerciale din zonă. În urma accidentului, conducătorul auto de 20 de ani a suferit leziuni ușoare, fiind transportat cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Liteni

La data de 13.01.2018, în jurul orei 11.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, din direcția Liteni – Suceava, o femeie de 26 de ani, din orașul Dolhasca, s-a angajat într-o depășire, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de o tânără de 21 de ani, din comuna Udești și cu autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Suceava. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 21 de ani. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți

La data de 13.01.2018, în jurul orei 18.35, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, o tânără de 20 de ani, din comuna Marginea, a surprins și accidentat un bărbat de 67 de ani și o femeie de 61 de ani, ambii localnici, care, în calitate de pietoni, s-au angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma impactului, pietonii au suferit leziuni, fiind transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *