Home / Actualitate / Au condus fără permis sau cu vehicule neînmatriculate şi s-au ales cu dosare penale

Au condus fără permis sau cu vehicule neînmatriculate şi s-au ales cu dosare penale

La data de 12.01.2018, ora 08.35, o patrulă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Moara, a oprit pentru control pe B-dul 1 Decembrie 1918, din municipiul Suceava, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Cornu Luncii. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 05.01.2018. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 12.01.2018, în jurul orei 08.35, în timp ce acționa pe DN 2, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a observat un autoturism cu remorcă, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliţie a oprit brusc, insinuând o defecţiune tehnică. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul cu remorcă a fost condus de un tânăr de 23 de ani, din județul Botoşani, care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada 12.11.2017- 09.02.2018.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.