Home / Actualitate / Serviciul Rutier – IPJ Suceava a organizat acțiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză.

Serviciul Rutier – IPJ Suceava a organizat acțiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză.

În total, în cadrul acţiunii, au fost aplicate 235 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 91.260 lei lei, dintre care 134 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
Au fost reţinute 24 permise de conducere, dintre care 5 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 19 pentru alte abateri.
De asemenea, au fost retrase şi 3 certificate de înmatriculare pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice, lipsă R.C.A sau aplicarea de folii neomologate.

La 14.01.2018, în jurul orei 09.31, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 27 de ani din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi din localitate, cu viteza de 110 km/h, în localitate. Conducătorul auto a fost sancționat contravenționale pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 și i s-a reținut permisul de conducere.

La 14.01.2018, în jurul orei 11.29, polițiștii l-au depistat pe un tânăr de 19 ani din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi din localitate, cu viteza de 103 km/h, în localitate. Conducătorul auto a fost sancționat contravenționale pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 și i s-a reținut permisul de conducere.
Astfel de acţiuni cu efective sporite vor fi organizate şi în continuare pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe şoselele judeţului.
 

Publicitate

Publicitate
statiedebetoanesisortaresuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.