Home / Actualitate / Șase accidente rutiere în jud. Suceava, într-o singură zi.

Șase accidente rutiere în jud. Suceava, într-o singură zi.

Suceava

La data de 16.01.2018, în jurul orei 06.44, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, un tânăr de 18 ani, din comuna Vultureşti, a surprins şi accidentat ușor un localnic de 63 de ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii în mod regulamentar pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Cacica

La data de 16.01.2018, în jurul orei 10.00, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2E, din comuna Cacica, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un bărbat de 41 de ani, din orașul Gura Humorului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune cu un podeţ din beton, după care s-a răsturnat într-un şanţ.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Pojorâta

La data de 16.01.2018, ora 11.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un bărbat de 43 de ani, din comuna Crucea, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu remorca unui autocamion care circula regulamentar din sens opus.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 43 de ani şi a unui bărbat de 76 de ani, din comuna Crucea, pasager în autoturismul condus de acesta, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Rădăuți

La data de 16.01.2018, ora 19.10, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, o localnică de 44 de ani, a surprins şi accidentat ușor un bărbat de 34 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii în mod neregulamentar şi fără să se asigure.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto și de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
mobilasecondhandsuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă de un coleg pe partea carosabilă

GURA HUMORULUI- Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *