Home / Actualitate / 5 șoferi au rămas fără permise de conducere în cadrul unor filtre ale polițiștilor suceveni

5 șoferi au rămas fără permise de conducere în cadrul unor filtre ale polițiștilor suceveni

În perioada 19-21.01.2018, Secţia 3 Poliţie Rurală Marginea a organizat o acţiune preventiv-reactivă pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră. În cadrul acţiunii, au fost testaţi cu aparatul etilotest 90 conducători auto, fiind constatate 3 infracţiuni şi aplicate 46 sancţiuni contravenţionale, în valoare 15.425 lei. Au fost reţinute 5 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Exemple:
La 20.01.2018, ora 17.20, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Voitinel. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului” ce va fi soluţionat procedural.

La 21.01.2018, ora 18.18, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe un DC neclasificat de pe raza comunei Burla, autoturismul condus de un localnic de 64 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă de un coleg pe partea carosabilă

GURA HUMORULUI- Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *