Home / Actualitate / Negostina: În urma unui incendiu, un bătrân a fost găsit carbonizat în bucătăria de vară

Negostina: În urma unui incendiu, un bătrân a fost găsit carbonizat în bucătăria de vară

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Siret și de la Detașamentul Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Calafindești, au intervenit marți dimineață cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Negostina, comuna Bălcăuți. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat trei anexe gospodărești, printre care și o bucătărie de vară, toate construcții corp comun, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul gospodăriei.

Din nefericire, în bucătăria de vară a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 84 de ani. A ars astereala șurii, grajdului și băcătăroiei de vară pe aproximativ 150 de metri pătrați. Au mai ars 10 metri pătrați din acoperișul casei, bunuri casnice din bucătăria de vară, planșeul corpului comun pe 100 de metri pătrați, circa 5 metri cubi lemn de foc și o tonă de furaje.

S-au degradat 10 metri pătrați dintr-un perete al casei și tabla acoperișului pe aproximativ 150 de metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiu a fost anunțat în jurul orei 10.00 și a fost lichidat la ora 10:25, iar pompierii au salvat restul casei și celelalte anexe din gospodărie.

Publicitate

Compex Turistic Lidana
pensiuneaLidanaVamaBucovina

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

MARGINEA  La 20.05.2018, ora 13.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *