Home / Actualitate / Filtre ale polițiștilor suceveni pe drumurile din județ. 4 șoferi au rămas fără permise de conducere

Filtre ale polițiștilor suceveni pe drumurile din județ. 4 șoferi au rămas fără permise de conducere

La data de 23.01.2018, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de conducătorii auto care conduc vehicule după ce au consumat de băuturi alcoolice, a vitezei și depășirilor neregulamentare. În cadrul acţiunii a fost constatată o infracţiune şi s-au aplicat 42 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 10.965 lei, din care 14 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere.

În perioada 23.01.-24.01.2018, Poliţia Municipiului C-lung Moldovenesc a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere grave. Au fost controlate 72 autovehicule, 40 de conducători auto fiind testați alcoolscopic Drept urmare, au fost constatate 2 infracţiuni şi s-au aplicat 8 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 1.015 lei. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare şi ridicat un set de plăcuțe de înmatriculare.

Exemplu:
La 24.01.2018, în jurul orei 19.15, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Izvorul Alb, din localitate, autoturismul condus de un localnic de 18 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, autoturismul fiindu-i încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de către proprietarul acestuia, un localnic de 31 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 18 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 31 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 21.05.2018, ora 19.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana, a oprit pentru control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *