Home / Actualitate / Un bărbat de 36 de ani aflat băut la volan, cu permisul anulat și mașina neînmatriculată, prins de polițiști după o urmărire în trafic
Conducători auto cu alcool pur în aerul expirat opriți de către poliție

Un bărbat de 36 de ani aflat băut la volan, cu permisul anulat și mașina neînmatriculată, prins de polițiști după o urmărire în trafic

Un bărbat de 36 de ani a fost aproape să bată recordul de infracțiuni în cel mai scurt timp posibil. Totul a avut loc, joi, 25 ianuarie, în jurul orei 13.00, pe raza comunei Gălănești, pe un drum național. 

Un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălăneşti a efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului condus de bărbatul 36 de ani, însă acesta nu s-a conformat și a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea autovehiculului pe o distanță de aproximativ 1,5 km, reușindu-se imobilizarea autoturismului și a conducătorului auto.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au constatat faptul că datele din certificatul de înmatriculare prezentat de bărbatul de 36 de ani nu corespund cu datele autovehiculului, seria de șasiu înscrisă în certificat fiind diferită față de seria șasiului autovehiculului identificat în trafic. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, numerele aplicate aparținând unui alt autoturism. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat din anul 2012 ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul circulației rutiere. În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a bărbatului de 36 de ani, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, în cursul zilei de 26.01.2018 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unor măsuri privative.

Publicitate

Publicitate
mobilasecondhandsuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

MARGINEA  La 20.05.2018, ora 13.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *