Home / Actualitate / Accidente rutiere cercetate de poliţişti

Accidente rutiere cercetate de poliţişti

La 26.01.2018, în jurul orei 13.10, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, un tânăr de 19 ani, din comuna Ilișești, a surprins o localnică de 45 de ani, care avea în brațe o minoră de 1 an, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis, pe marcajul unei foste treceri de pietoni desființate, semnalizate printr-un panou rutier, trotuarele fiind mărginite de garduri metalice care să împiedice angajarea pietonilor în traversarea străzii. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a femeii și a fiicei sale de 1 an, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă, nu au rămas internate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Șerbăuți

La data de 27.01.2018, ora 11.22, în timp ce conducea autoturismul pe un DC neclasificat din comuna Șerbăuți, ce face legătura cu DJ 209D, un localnic de 21 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a derapat, acroșând un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate care se deplasa în calitate de pieton pe partea stângă a drumului. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Broșteni

La data de 27.01.2018, în jurul orei 12.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17B , la ieșirea din orașul Broșteni, un localnic de 78 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit într-un zid de pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 21.05.2018, ora 19.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana, a oprit pentru control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *