Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 26.01.2018, ora 17.20, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe str. Cuza Vodă din municipiul Suceava, autoturismul cu numărul de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 30 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, numărul de înmatriculare provizoriu fiind expirat din data de 07.11.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Fundu Moldovei

La 26.01.2018, ora 19.40, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliție Rurală Pojorâta, a oprit pentru control pe DC Preluca, din comuna Fundu Moldovei, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 23 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

MARGINEA  La 20.05.2018, ora 13.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *