Home / Actualitate / Tânăr din comuna Verești aflat băut la volan, urmărit în trafic de polițiști. Cu ce viteză a fost surprins de aparatul radar!

Tânăr din comuna Verești aflat băut la volan, urmărit în trafic de polițiști. Cu ce viteză a fost surprins de aparatul radar!

Vineri 01.2018, ora 16.45, în timp ce acționa pe DN 29, la ieșirea din comuna Dumbrăveni, o patrulă din cadrul Poliției orașului Salcea, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism surprins de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 129 km/h în localitate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanța de circa 2 km, ocazie cu care, din cauza vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit carosabilul.

Conducătorul auto a identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 23 de ani din comuna Verești. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. Totodată , tânărul de 23 de ani, a fost sancționat contravențional conform OUG nr.195/2002 cu amendă în cuantum total de 1.885 lei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, neoprirea la semnalele regulamentare ale poliției și neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile de drum.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

MARGINEA  La 20.05.2018, ora 13.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *