Home / Actualitate / Autoutilitară depistată de polițiști în timp ce transportă ilegal material lemnos

Autoutilitară depistată de polițiști în timp ce transportă ilegal material lemnos

La data de 29.01.2018, ora 16.33, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, o autoutilitară transportă ilegal material lemnos. În baza sesizării, o patrulă de poliție a identificat și oprit pentru control pe DC Satul Nou, din comuna Marginea, autoutilitara aparținând unei societăţi comerciale din localitate și condusă de un localnic de 48 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, materialul lemnos transportat nu corespunde cu datele înscrise în avizul prezentat pentru control, în sensul că, în autoutilitară se afla cantitatea de 15,13 m.c. lemn de foc de esență fag și lemn foc paltin, cu un plus de 2,22 m.c. lemn de foc de fag și un plus de 0,34 m.c. lemn de foc de paltin, față de cantitatea înscrisă în document.

În cauză, s-a dispus sancționarea contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei, a societății din comuna Marginea pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 modif. și confiscarea cantității de 2,56 m.c. lemn de foc din speciile fag și paltin, în valoare de aproximativ 292 lei, ce a fost predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Publicitate

Publicitate
transportinternsiinternational

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.