Home / Actualitate / O femeie din comuna Udești s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat o minoră de 2 ani, care tocmai coborâse din mașină împreună cu mama și frații ei.

O femeie din comuna Udești s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat o minoră de 2 ani, care tocmai coborâse din mașină împreună cu mama și frații ei.

La data de 31.01.2018, ora 13:10, o femeie de 33 ani, din com. Udești, a condus autoturismul pe un drum comunal neclasificat din interiorul localității Poieni, având direcţia de deplasare Racova spre Cotu Dobei iar ajungând în dreptul unui imobil a oprit autoturismul pentru a coborî o femeie care se afla pe bancheta din spate, împreună cu patru copii minori. După ce au coborât toți pasagerii, femeia de 33 de ani a pornit autoturismul, moment în care a acroşat pe unul dintre copii, respectiv o minoră de 2 ani și 3 luni, din comuna Udești, care tocmai coborâse din mașină împreună cu mama și frații ei. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.

 

Publicitate

Publicitate
statiedebetoanesisortaresuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 21.05.2018, ora 19.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana, a oprit pentru control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *