Home / Actualitate / Polițiștii suceveni au acționat pentru prevenirea consumului de alcool la volan
Conducători auto cu alcool pur în aerul expirat opriți de către poliție

Polițiștii suceveni au acționat pentru prevenirea consumului de alcool la volan

La data de 30.01.2018, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a depăşirii vitezei legale și a depășirilor neregulamentare, în cadrul căreia s-au constatat 2 infracţiuni şi s-au aplicat 19 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.080 lei. Poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, la data de 31.01.2018, Serviciul Rutier Suceava împreună cu Poliţia oraşului Gura Humorului a organizat acţiuni specifice pe raza de competenţă, fiind testaţi cu aparatul etilotest 89 conducători auto. Drept urmare, poliţiştii au aplicat 85 sancţiuni contravenționale, în valoare de 30.595 lei. Au mai fost reţinute 9 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Exemplu:
Un tânăr de 28 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul cu defecțiuni tehnice pe DN 17, în localitatea Molid, cu viteza de 80 km/h în localitate și fără a purta centura de siguranţă.

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă de un coleg pe partea carosabilă

GURA HUMORULUI- Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *