Home / Actualitate / Prevenirea accidentelor rutiere, prioritatea polițiștilor suceveni

Prevenirea accidentelor rutiere, prioritatea polițiștilor suceveni

La 30.01.2018, Poliția Municipiului Rădăuți în cooperare cu  Polițiile Orășenești Siret și Vicovu de Sus, au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa alcoolului, a excesului de viteză şi a altor abateri rutiere.

În cadrul acţiunii, au fost constatate 3 infracțiuni şi s-au aplicat 80 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.025 lei. De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.

 

Exemple:  

La 30.01.2018, în jurul orei 17.55, un echipaj de poliţie a oprit pentru control pe DC 50 B, din comuna Bilca, autoturismul condus de un localnic de 39 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

La 30.01.2018, în jurul orei 21.43, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani din judeţul Tulcea, care avea  o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost condus, la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicitate
mobilasecondhandsuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

MARGINEA  La 20.05.2018, ora 13.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *