Home / Actualitate / Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere desfăşurată de poliţişti

Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere desfăşurată de poliţişti

La data de  01.02.2018, Serviciul Rutier Suceava în cooperare cu Poliția orașului Gura Humorului, a organizat pe raza de competenţă, o acțiune pentru reducerea riscului rutier.

Au fost testaţi cu aparatul etilotest 55 conducători auto, fiind constatată o infracţiune şi aplicate 76 sancţiuni contravenționale, în valoare de 32.915 lei. Au fost reţinute 5 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

 

Exemplu:

La data de 01.02.2018, ora 19.30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control, pe strada Lt. Viorel Măcreanu din orașul Gura Humorului,  motociclul condus de un localnic de 32 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 21.05.2018, ora 19.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana, a oprit pentru control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *