Home / Actualitate / Două autoturisme distruse în urma unor incendii

Două autoturisme distruse în urma unor incendii

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit pentru localizarea și lichidarea unor incendii izbucnite la două autoturisme.

Primul eveniment a fost anunțat la 112 la ora 17:52, iar pompierii militari s-au deplasat pe Șoseaua de centură a municipiului Suceava, pe raza comunei Șcheia, unde un autoturism ardea generalizat.

Incendiul a fost lichidat la ora 18:40 și au ars elemente combustibile din compartimentele motor, habitaclu și portbagaj. De asemenea, caroseria mașinii s-a degradat.

Al doilea incendiu, a fost anunțat la ora 21:16, iar primele informații menționau faptul că un autoturism, care se afla pe B-dul 1 Mai, din municipiul Suceava, arde în partea din față. Flăcările amenințau să se propage și la autoturismele din zonă.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:45 și au ars elemente combustibile din compartimentul motor. Au fost salvate restul autoturismului și cele două mașini parcate în apropiere.

În ambele cazuri, nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

 

Publicitate

Publicitate
statiedebetoanesisortaresuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 21.05.2018, ora 19.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana, a oprit pentru control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *