Home / Actualitate / Dosare penale întocmite de polițiști la regimul rutier

Dosare penale întocmite de polițiști la regimul rutier

Fălticeni 

La data de 05.02.2018, ora 07:40, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Pleșești Gane din municipiul Fălticeni autoturismul condus de un localnic de 44 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că permisul de conducere al bărbatului este anulat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui permis de conducere este anulat”.

Mitocu Dragomirnei 

La data de 05.02.2018, orele 14.00, o patrulă din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Adâncata a oprit, pentru control, pe raza satului Mitocu Dragomirnei, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani din municipiul Suceava. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat faptul că valabilitatea nr. de circulație provizorie a expirat din data de 27.11.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Rădăuți 

La data de 05.02.2018, ora 23:53, un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți a oprit, pentru control, pe str. Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani din municipiul Suceava. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă de un coleg pe partea carosabilă

GURA HUMORULUI- Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *