Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

Adâncata 

La data de 07.02.2018, ora 14.30, un echipaj din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, a oprit, pentru control, pe raza comunei Zvoriștea, autoturismul condus de un localnic de 44 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducere sub influența băuturilor alcoolice”.

Frasin 

La data de 07.02.2018, ora 19.00, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Frasin, a oprit pentru control, pe DC Valea Negrilesei, pe raza orașului Frasin autoturismul condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Stulpicani.În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis de conducere”.

Marginea 

La data de 07.02.2018, ora 21.35, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit, pentru control, pe DN17A, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un bărbat de de 52 de ani din Municipiul Câmpulung Moldovenesc. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducere sub influența băuturilor alcoolice”.

Publicitate
Atlantis Gold-901 [/su_box

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.