Home / Actualitate / Vin ninsorile! Cod galben pentru Suceava și alte șase județe

Vin ninsorile! Cod galben pentru Suceava și alte șase județe

Alertă de vreme rea pentru județul Suceava! Chiar dacă în ultima perioadă vremea s-a mai încălzit, se pare că meteorologii nu vin deloc cu vești bune. În urmă cu puțin timp a fost emisă o nouă avertizare meteo de ninsoare și vânt puternic. 

Meteorologii au emis o atenționare meteorologică Cod Galben de vreme rea în intervalul 08 februarie, începând cu ora 18.00 și până vineri, 09 februarie, ora 17.00.  În intervalul menționat, în toate zonele de munte va ninge, iar în regiunile nord-estice, nordice şi centrale, treptat vor predomina ninsorile. Local în Carpaţii Orientali, precum și în nordul Moldovei, Maramureș și în estul Transilvaniei, cantităţile de precipitaţii vor atinge 15…20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă.
Începând cu primele ore ale zilei de vineri (09 februarie), vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45…55 km/h, dar și pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65…70 km/h.

Mai ales pe parcursul zilei de vineri (09 februarie) intensificări temporare ale vântului se vor semnala și în regiunile sudice, sud-estice și centrale, cu viteze în general de 50…55 km/h.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

MARGINEA  La 20.05.2018, ora 13.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *