Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 11.02.2018, ora 00.20, în timp ce acționa pe DJ 178A, din comuna Todirești, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Șerbăuți. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 11.02.2018, ora 01.12, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe B-dul 1 Mai din municipiul Suceava, autoturismul taxi, condus de un localnic de 53 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat în perioada 13.01.-12.04.2018, pentru consum de alcool.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Dolhasca

La data de 10.02.2018, ora 19.35, un echipaj din cadrul Poliției orașului Dolhasca a oprit pentru control pe un drum din localitatea Gulia, autoturismul condus de un localnic de 27 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar vehiculul i-a fost încredințat pentru a fi condus de proprietarul mașinii, un bărbat de 32 de ani, tot din orașul Dolhasca, pasager în vehicul.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 27 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 32 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

O mașină s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului din cauza alcoolului și a vitezei excesive

La 23.04.2018, în jurul orei 01.17, în timp ce conducea autoturismul pe DC 46, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *