Home / Actualitate / Două garaje și un autoturism distruse într-un incendiu în localitatea Câmpulung Moldovenesc

Două garaje și un autoturism distruse într-un incendiu în localitatea Câmpulung Moldovenesc

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Câmpulung Moldovenesc. La sosirea echipajelor, ardeau două garaje și exista pericolul de propagare a flăcărilor la construcțiile învecinate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Au ars cele două garaje, construite din lemn, cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Au mai ars bunuri materiale depozitate în interior și, un autoturism, care anterior a mai fost afectat de un incendiu. S-au degradat unelte pentru reparații auto, elemente de caroserie (o portieră și un motor), o butelie de aragaz și alte bunuri.
Flăcările au afectat și un garaj din vecinătate, la care au ars bunuri din interior, acoperișul pe 40 de metri pătrați și un perete din lemn pe 20 de metri pătrați.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un foc deschis în spații închise, iar împrejurarea în care s-a produs aprinderea este în curs de stabilire.
Incendiul a fost anunțat la ora 13:02 și a fost lichidat la ora 15:53, iar pompierii au salvat o casă de locuit și anexele învecinate.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă de un coleg pe partea carosabilă

GURA HUMORULUI- Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *