Home / Actualitate / Foto: O gospodărie din comuna Grănicești distrusă de flăcări

Foto: O gospodărie din comuna Grănicești distrusă de flăcări

Militarii Gărzii de Intervenție Siret și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Grănicești, au intervenit cu patru autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Grănicești.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul comun de la casa de locuit și de la o anexă și exista pericolul de propagare a flăcărilor la construcțiile învecinate.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, o femeie, însărcinată, în vârstă de 35 de ani. Aceasta a suferit un atac de panică și a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

Au ars astereala acoperișului pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, bunuri casnice, circa 2 metri cubi de lambriu și 2 tone de cereale, toate depozitate în pod. Au mai ars obiecte de mobilier, materiale textile din două încăperi ale casei, stoleria și pereții din lemn ai construcțiilor pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. S-au degradat învelitoarea din azbociment a construcției pe o suprafață de 150 de metri pătrați, planșeul casei pe 100 de metri pătrați și bunuri materiale.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor căzute din soba cu acumulare de căldură.

Incendiul a fost anunțat prin apelul unic de urgențe 112 la ora 17:57 și a fost lichidat la ora 22:55, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, șura și adăpostul de animale.

Foto:

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

MARGINEA  La 20.05.2018, ora 13.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *