Home / Actualitate / Fîntînele: Din cauza unei moșteniri, un bărbat de 43 de ani a ales să-și pună capăt zilelor

Fîntînele: Din cauza unei moșteniri, un bărbat de 43 de ani a ales să-și pună capăt zilelor

Un alt caz cutremurător în comuna Fântânele.  S. D. Ionel de 43 de ani, de etnie romă, a fost găsit spâzurat pe un imaș din satul Stamate chiar de fiul său. Trgedia s-a petrecut luni, 12 februarie. Victima a plecat supărat de-acasă, fără să spună încotro merge. Fiul său, văzând că tatăl nu se mai întoarce, a plecat în căutarea lui și l-a găsit, nu departe de locuință, decedat. Tânărul a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj al Ambulanței, însă nu s-a mai putut face nimic. Se pare că bărbatul era supărat din cauza unei moșteniri și a ales să se spânzure cu o funie de balustrada unui podeț de peste râul Sălăgeni.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza pentru care bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor.

Este a patra sinucidere în mai puțin de patru luni de zile.

În perioada noiembrie – decembrie, trei persoane din comuna Fîntînele au decis să-și încheie socotelile cu viața. Problemele personale, familiale sau decepțiile în dragoste,  au împins în ultimul timp, trei cetățeni din comuna spre sinucidere. Sunt cazuri tragice ce au rămas puternic impregnate în memoria localnicilor.

Vineri, 08 decembrie a.c., în jurul orei 17.00.  Doru V. un bărbat de 48 de ani din satul Stamate și-a pus capăt zilelor, acesta a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței sale.  În urmă cu 3 zile, acesta a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care lasă de înțeles că suferă: „Dedic acest mesaj tuturor celor care suferă în tăcere…care fac totul pentru cei dragi și nu sunt apreciați…celor ce sunt dezamăgiți și totuși au puterea să îi încurajeze pe ceilalți…tuturor oamenilor simpli care sunt tratați cu indiferență și totuși ei oferă dragoste necondiționată…DEDICAT ȚIE CELUI CARE CITEȘTI, PENTRU CĂ EȘTI O PERSOANĂ SPECIALĂ.”

Nu este singura postare pe care bărbatul a publicat-o. Aesta a mai scris și alte mesaje de acest gen. Bărbatul a mai avut o tentative de sinucidere în primăvara, însă a fost găsit și salvat la timp. De această dată planul lui a fost dus la sfârșit. Polițiștii au demarat o ancheta, pentru a încerca să afle ce l-a determinat pe bărbat să ia aceasta decizie șocantă.

Două cazuri de sinucidere petrecute în luna noiembrie.

La jumătatea lunii noiembrie, o femeie de 49 de ani din localitatea Fîntînele și-a pus capăt zilelor, într-o anexă a locuinței. Trupul femeii a fost găsit miercuri 15 noiembrie, de un vecin, care a anunțat poliția apelând 112. La fața locului s-a deplasat ambulanța, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic.

La începutul lunii noiembrie, un tânăr de 20 ani, din localitatea Bănești și-a luat viața chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani. Gabriel Fasolă s-a întors recent din Italia.

Familia povesteste că în ziua de 31 octombrie, băiatul și-a petrecut ziua de naștere, iar în jurul orei 23:00 s-a întors acasă, a mâncat și s-a dus să se culce. După ce s-a asigurat că familia doarme, tânărul a plecat. Rudele susțin că Gabriel ar fi suferit o decepție în dragoste, după ce iubita sa l-a părăsit. Băiatul a cedat psihic și a decis să își pună capăt zilelor. În dimineața zilei de 1 noiembrie, o localnică, l-a găsit pe băiat, spânzurat în vecinătatea izvoarelor din Bănești. În trecut, Gabriel a mai încercat să se sinucidă.

Din nefericire, de această dată, planul lui a fost dus la bun sfârșit. Polițiștii au deschis un dosar și urmează să stabilească cauza exactă a gestului la care a recurs Gabriel F.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

MARGINEA  La 20.05.2018, ora 13.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *