Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 16.02.2018, ora 08.30, în timp ce acționa pe raza municipiului Fălticeni, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, ocazie cu care, conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă a străzii, a coborât de la volan și a fugit, procedându-se la urmărirea și prinderea acestuia după circa 300 m, tânărul fiind identificat ca fiind un localnic de 19 ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Totodată, pentru faptul că, nu deținea asigurare obligatorie a autoturismului (RCA), polițiștii au dispus reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțele de înmatriculare ale vehiculului.

Milişăuţi

La data de 16.02.2018, ora 21.00, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Milişăuţi, a oprit pentru control pe DN 2H, din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Grăniceşti. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Dolhasca

La data de 17.02.2018, ora 20.10, un echipaj din cadrul Poliției orașului Dolhasca, a oprit pentru control, pe un drum sătesc din satul Gulia, autoturismul fără plăcuțe cu număr de înmatriculare condus de un localnic de 32 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul este neînmatriculat, iar bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Valea Moldovei

La data de 18.02.2018, ora 00.30, o patrulă din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, a oprit pentru control pe DJ 177C, din comuna Valea Moldovei, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.