Home / Actualitate / Un ucrainean care făcea contrabandă cu țigări în valoare de 500 lei, s-a ales cu autoturism confiscat și cu amendă de 5.000 lei

Un ucrainean care făcea contrabandă cu țigări în valoare de 500 lei, s-a ales cu autoturism confiscat și cu amendă de 5.000 lei

Duminică dimineață, în jurul orei 06.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în țara, cetățeanul ucrainean Ion R., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Seat Toledo. În baza unei analiza de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în bordul autoturismului, cantitatea de 370 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 500 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Seat Toledo, în valoare de 17.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.