Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Dosare penale la regimul rutier.

Vicovu de Jos 

La 18.02.2018, ora 16.00, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, a oprit pentru control, pe DC Voitinel, autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Vicovu de Jos. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul ce aparține soției sale și parcat în curtea imobilului de domiciliu, a fost sustras fără ca aceasta să cunoască acest lucru. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.

Cajvana 

La 18.02.2018, ora 19.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana, a oprit pentru control pe DC 43B din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți 

La 18.02.2018, ora 18.50, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că, pe strada George Enescu din localitate, s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat într-un șanț de pe strada George Enescu, un autoturism și pe conducătorul auto, un localnic de 57 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Hârtop 

La 18.02.2018, ora 22.30, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe DJ 208, din comuna Hârtop, autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din orașul Dolhasca, care a prezentat pentru control o dovadă de circulație eliberată la 06.02.2018, cu drept de circulație până la 16.02.2018. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul figurează cu permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, ca fiind suspendat la 03.10.2017, pentru infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui autovehicul neînmatriculat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, ce va fi soluționat procedural.

Dorna Candrenilor 

La 18.02.2018, ora 22.37, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că, pe DN 17, din comuna Dorna Candrenilor s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din comuna Dorna Candrenilor, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi alunecos, un bărbat de 46 de ani din judeţul Mureş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 30 de ani din judeţul Botoşani. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru bărbatul de 30 de ani şi de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 46 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Sadova 

La 19.02.2018, ora 00.58, în timp ce acționa pe DC 88, din comuna Sadova, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliție Rurală Pojorâta, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, pe o distanță de circa 600-700 m, autoturismul intrând pe un drum lăturalnic unde a rămas împotmolit în zăpadă. Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 24 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.