Home / Actualitate / Tâlhărie în curtea unui lăcaș de cult

Tâlhărie în curtea unui lăcaș de cult

Luni, 19 februarie a.c., în jurul orei 10.30, o patrulă de jandarmerie care se afla în serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în zona centrală a municipiului Suceava, a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat provoca scandal în încinta unui lăcaș de cult.

La fața locului, jandarmii au constatat faptul că E.C., în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în comuna Berzunți, județul Bacău, a intrat în curtea lăcașului de cult, unde a amenințat-o pe femeia care vindea obiecte bisericești în spațiul special amenajat în acest sens. Ulterior, individul a lovit-o pe femeie cu un baston din lemn pe care acesta îl avea asupra sa. Folosind violența, a determinat-o să îi dea toți banii rezultați din vânzarea obiectelor bisericești, după care a fugit.

Pe baza semnalmentelor oferite de femeie, în scurt timp, jandarmii l-au indentificat pe bărbat în apropierea lăcașului de cult, asupra sa fiind găsită întreaga sumă de bani sustrasă (800 lei).

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de tâlhărie, iar bărbatul a fost predat Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.