Home / Actualitate / Foto: Microbuz în valoare de 30.000 euro căutat de autoritățile din Franța, descoperit în P.T.F. Siret

Foto: Microbuz în valoare de 30.000 euro căutat de autoritățile din Franța, descoperit în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un cetățean ucrainean care conducea un microbuz marca Mercedes –Benz Sprinter, an de fabricație 2017, în valoare de aproximativ 30.000 euro, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Franța.

Azi dimineaţă, în jurul orei 06.00, în P.T.F. Siret, jud. Suceava, s-a prezentat la control, pentru efectuarea formalitățile de frontieră, cetățeanul ucrainean Petro H., în vârstă de 30 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes- Benz Sprinter , cu număr de înmatriculare specific Ucraina. Cu ocazia formalităților de frontieră specifice, conducătorul auto a prezentat pentru control un certificat de înmatriculare care nu întrunea condițiile de formă și fond a unui certificat autentic. Drept urmare, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare constatându-se faptul că certificatul de înmatriculare este fals total. Mai mult de atât, în urma consultării bazelor de data, microbuzul s-a dovedit a fi căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Franța . Conducătorul auto a declarat că mașina aparține unui cetățean ucrainean, rolul lui fiind doar de a o transporta în Ucraina. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  uz de fals și tăinuire, iar microbuzul, fabricat în anul 2017, în valoare de aproximativ 30.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Foto

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.