Home / Actualitate / Video: Două gospodării cuprinse de flăcări. Un bărbat de 86 de ani găsit garbonizat într-una din locuințe.

Video: Două gospodării cuprinse de flăcări. Un bărbat de 86 de ani găsit garbonizat într-una din locuințe.

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți și ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit cu cinci autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Rădăuți, pe strada Calea Bucovinei.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat două gospodării, locuințe și construcții anexe, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.

După localizarea flăcărilor, pompierii au pătruns într-una dintre locuințe, unde din nefericire au găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 86 de ani.

La prima gospodărie au ars acoperișul casei pe aproximativ 150 de metri pătrați, casa scării și bunuri materiale din interior. S-au degradat pereții și tavanul camerelor de la mansardă și de la parter, elemente de tâmplărie, precum și izolația exterioară și a camerelor învecinate, pe o suprafață totală de aproximativ 150 de metri pătrați.

La a doua proprietate, au ars anexele gospodărești (o cameră de locuit și o magazie de lemne), cu bunurile aferente, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. A ars și acoperișul casei pe 100 de metri pătrați și s-a degradat tavanul pe 150 de metri pătrați.

Flăcările au izbucnit în dormitorul proprietarului găsit decedat, cel mai probabil din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură.

Incendiul a fost anunțat la ora 19:35 și a fost  lichidat la ora 1:50, iar pompierii au salvat restul locuințelor și clădirile învecinate.

VIDEO

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 13.08.2018, ora 23.06, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.